Košík je prázdný
Čeština 
Nákupní košík:  0 item(s)
Kategorie
Informace

Prohlášení o ochraně osobních dat

Osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou. Jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem.

Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Registrační údaje

Registrací v internetovém obchodě zadáváte své osobní údaje. Především příjmení, jméno, telefon, adresu bydliště, e-mail. Informace zde uvedené jsou nutné k identifikaci a autorizaci kupujícího a jsou používány k realizaci Vašich objednávek a ke komunikaci s Vámi.

Údaje o Vašich objednávkách

Po dobu Vašeho užívání internetových stránek jsou shromažďovány informace o Vašich objednávkách, které jsou potřebné pro zajištění dodávky zboží, případně k vyřízení reklamací. Takto získané údaje jsou uloženy v naší databázi a třetím osobám nejsou v žádném případě poskytovány.

Váš souhlas

Využíváním našich internetových stránek a používáním služeb, které nabízíme, vyjadřujete souhlas se shromažďováním některých osobních údajů o Vás a také Vašich nákupech.

Prohlášení
 

Důvěra je pro nás prioritou, velmi si ji vážíme a chráníme Vaše osobní údaje před zneužitím. Získané informace o Vás jsou pro zkvalitnění a rozšíření našich služeb. Vaše osobní údaje považujeme za přísně důvěrné. Naše firma nepronajímá, neprodává a ani jiným způsobem neposkytuje Vaše data žádné třetí osobě.

Více informací
Nové zboží  [více]
Autobusová čekárna prosklená menší - A 951
Autobusová čekárna prosklená menší - A 951

105270,- Kč s DPH
87000,- Kč bez DPH
Nejprodávanější